Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски показа последиците от руския удар с балистични ракети по Киев и поиска допълнителна ПВО

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи след днешния съветски удар с балистична ракета по Киев, че страната му се нуждае от спомагателни системи за противовъздушна защита, заяви Укринформ.

В коментар на страницата си в обществената мрежа „ Facebook “ президентът благодари на избавителните екипи, полицията и всички служби, взели участие в елиминирането на последствията от съветския удар от тази заран.

„ Руските терористи изстреляха балистична ракета по Киев. За жал, пострадаха домове в един елементарен градски квартал. Отломките се разчистват “, съобщи Зеленски, който също по този начин разгласява фотоси, показващи последствията от съветския удар.

„ Повтаряме украинското искане за спомагателни системи за противовъздушна защита, които да обезпечат сигурност за нашите градове и ще спасят животи. Всички ние, които почитаме и пазиме живота, би трябвало да сложим завършек на този гнет “, добави президентът.

Тази заран в Киев бяха регистрирани няколко детонации. Командирът на Военновъздушни сили на Украйна Микола Олешчук рапортува за свалянето на две балистични ракети, изстреляни от съветските сили към Киев от територията на Крим.

Украинските управляващи оповестяват за минимум 10 ранени, съобщи Ройтерс, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР